Un estiu a setciències per aprendre i descobrir mons nous

Aquest estiu tornem a engegar el nostre casal d’estiu per a nens i joves.  Us fem cinc cèntims de les novetats d’aquest any.

Aquest any els alumnes poden dissenyar-se les seves classes escollint entre les següents propostes:

Mecanografia:  el domini de l’escriptura mecanogràfica farà estalviar un temps valuosíssim en qualsevol activitat, sigui aquesta acadèmica, lúdica o professional. Cap persona que domini la mecanografia s’ha penedit mai d’haver-ho après.

Infomàtica:  

  • Ofimàtica
  • Disseny gràfic
  • Animació
  • Pàgines web
  • Programació

Els alumnes poden escollir entre aquestes activitats totes les que siguin del seu interès o realitzar un intensiu mensual d’una de les matèries.

Les classes tindran lloc del 2 de juliol al 10 d’agost,  de 9  del matí a la 1 del migdia i de 4 a 6 de la tarda.  

Matemàtiques:  treball específic en càlcul mental,  realització de proves Cangur i domini d’eines informàtiques matemàtiques, com ara, el full de càlcul Excel, el programa geomètric Geogebra i eines de cerca com el Wolfram Alpha.

Podeu confeccionar el vostre horari a la vostra mida.  Per exemple, tot el mes una hora al dia per fer mecanografia, o cada dia dues hores per realitzar un intensiu d’alemany i de matemàtiques, o els matins complets durant una setmana per treballar el disseny gràfic i les pàgines web… Vosaltres mateixos,  totes les possibilitats estan obertes mentre hi hagi places disponibles.

Preu: 10€/hora

Més informació:
Tel. 66 555 88 72
setciencies@gmail.com